Over Claudia

Claudia is medium.

Claudia maakt contact met jouw persoonlijke Aartsengelen, Engelen, overgegane geliefden en gidsen.

Jouw persoonlijke Spirit Team!
Dat jou unieke inzichten, berichten en genezing brengt.

De tekenen zijn er, overal om ons heen.

Claudia ziet en hoort in de geesteswereld en heeft contact met overgegane zielen. Claudia is een kanaal voor krachtige helende energie die blokkades en entiteiten wist die oorzaak kunnen zijn van fysieke, emotionele, mentale en spirituele processen.

Claudia werkt samen met het lichtrijk voor een ieders genezing en hoogste goed. Op een veilige, zachte en liefdevolle wijze neemt ze je mee door de poort van de zichtbare naar de onzichtbare wereld.

Claudia werkt vrijwillig bij Kinderhospices als “zielenfluisteraar” voor niet sprekende kinderen.

Soul Time
Je bent hier niet alleen. Je bent hier gekomen met een Team.

Bericht van Claudia

Mijn job..

is om het kanaal te zijn waardoor hogere lichtwezens communiceren en voor jou berichten, inzichten, healing en/of clearing doorgeven. Om je door de poort van de zichtbare naar de onzichtbare wereld te brengen.

Mijn doel..

is om je te verbinden met je persoonlijke team van lichtwezens. Je te verbinden met hun prachtige, verhelderende, ondersteunende, genezende en allesomvattende liefde. Je weer te laten herinneren dat je ooit verbonden was met hun lichtveld. Zodat je toegang vindt tot deze wijsheid in je dagelijks leven om het leven te kunnen leiden dat je wilt.

Mijn droom..

is om iedere ziel te inspireren. Om je zonder twijfel te laten luisteren naar je hart. Je hart, is je ziel!
Mijn droom is ook…. om je weer te verbinden met het licht in jezelf. Dat je jouw licht gaat uitstralen naar een ieder die met jou in verbinding is.

Meer over mij

Mijn ontmoeting met mijn spirituele leraar Ratu Bagus en zijn training in Bio-Energetische meditatie hebben mijn leven radicaal veranderd. Mijn retraites op Bali bij Ratu Bagus zijn vol van liefde, voeden mijn ziel en zijn diep transformerend. Ratu Bagus heeft mij geleerd om mijn ziel te volgen zodat ik mijn dromen, levensdoel, missie en passie kan leven. Zonder Ratu Bagus zou ik niet zijn, wie ik nu ben.

Ik ben Ratu Bagus voor eeuwig dankbaar voor de her-verbinding met I AM, met mijn Ziel, met wie ik werkelijk ben (Aum Swastiastu Ratu Bagus).
Tijdens sessies werk ik op astraal niveau samen met mijn spirituele leraar Ratu Bagus.

Ik geef sessies vanuit de puurheid van de bron van licht en liefde. Ik werk met I Am, met de Essentie, met de Ziel.

Ik wens voor iedereen meer Soul Time, tijd voor de ziel.

Door het pad van mijn ziel te gaan volgen zijn mijn kanalen geopend. Helderhorend, helderwetend, helderziend en heldervoelend. Mijn gave als Medium is ontwaakt.  Mijn gaven zet ik nu in met liefde en met volledige overgave aan het goddelijke licht, ten dienste van het goddelijke licht in jou,  jouw ziel.