Waarom Soul Time,
tijd voor je ziel?

Misschien omdat je onzeker bent over je richting of vragen hebt over je ziele pad, je missie, werk, relaties of gezondheid?

In mijn leven, toen ik nog afstemming miste, werkte het zo dat een bepaalde energie, vibratie of een andere vorm van bestaan me hielp  door me naar iemand toe te leiden die me verder kon helpen.
Misschien ben ik die persoon in jouw leven.

Of je pas sinds kort openstaat voor spiritualiteit of al langer op dit pad bent…

De Goddelijke energie kent jouw blauwdruk en zal je altijd liefdevol helpen op de voor jou best mogelijke manier voor je hoogste goed. Ik zal helende energie vanuit de Goddelijke Bron, van je engelen en van je gidsen uitnodigen om je te helpen. Om je inzichten te geven in wie jij werkelijk bent, wat je ziel nodig heeft, wat je pad en je missie is. Juist als je door diepgaande transformerende levenservaringen gaat,  blokkades opruimt om jezelf op een dieper niveau te leren kennen, is er altijd hulp aanwezig om je de juiste steun te geven. Voor een vervuld leven met meer zelfvertrouwen en zelfliefde. Om te leven in verbinding met je Ziel, Gidsen, Engelen en Lichtmeesters. 

IK BEN er klaar voor,

IK BEN bereid,

mijn IK BEN omarmt de positieve verandering in alles wat

IK BEN.

Daarom ben ik super enthousiast dat je dit leest en daarmee geluisterd hebt naar je leiding.

Die je nu laat weten dat er altijd hulp voor je is “van boven”.
Vanuit de Goddelijke Bron.  Jij en het Universum zijn een Team!
Ik verheug me erop om me te gaan verbinden met de hulp die er voor jou aanwezig is. Om de informatie die ik doorkrijg “van boven” met je te delen en te verwoorden naar voor jou begrijpelijke, heldere taal.