Soul Time

Automatisch schrift

Hoe werk ik met Automatisch Schrift?
Via Automatisch schrift krijgt het hogere bewustzijn toegang tot mijn fysiek.
Als tussen persoon tussen de zichtbare en niet zichtbare wereld ontvang ik informatie, mijn hand gaat schrijven. Deze Informatie is afkomstig uit het veld van de lichtwezens die verbonden zijn met de bron van goddelijke waarheid. Uit dit veld krijg ik alle informatie die jij nodig hebt op schrift door. Informatie voor je thema, vraag, angst, pijn, blokkade en de informatie die nodig is om je helderheid te geven over je leven. Unieke krachtige wezens met een hoog bewustzijn zoals Gidsen, Engelen, en Opgestegen Meesters wijzen je de weg, ik schrijf de weg voor jou.

Waarom Automatisch Schrift?
De informatie brengt je voorbij alle eerdere bedachte oplossingen vanuit logica.
Het Universum kent een totaal andere logica dan ons idee van logica, er zijn verbanden in het Universum die wij niet kunnen zien maar waar de lichtwezens wel zicht op hebben.
Via automatisch schrift ontvangen berichten raken de kern van je Zijn op een liefdevolle, eenvoudige en doeltreffende manier aan.
De zorg voor jou, de begeleiding en de liefde vanuit de hoogst goddelijke bron zal voelbaar zijn en je blijvende oplossingen bieden.
Ieder bericht is exact afgestemd.De berichten zijn zeer zuiver.

Je ontvangt:
Een persoonlijk energetisch geladen boodschap in heldere taal op schrift.
Antwoorden en inzichten op voor jou specifieke vragen vanuit de Hoogste Bron van Waarheid.
Kennismaking met de Engel en/of Opgestegen Meester, die mij laat schrijven, en bij jou aanwezig is.
Na de sessie en voor zolang als nodig is blijft deze Engel/Gids en/ of Lichtmeester bij je.
Spirituele begeleiding van de aanwezige Gids, Engel(en) of Opgestegen Meester (s).
De aanwezigheid van spirituele leiding ga je in je dagelijks leven bewuster ervaren.
Indien van toepassing; ontvang via automatisch schrift een bericht van een overgegane dierbare

Wil je huidige problemen oplossen maar je weet niet hoe?
Heb je diepe, persoonlijke vragen die je bezighouden waardoor je geen gemoedsrust vindt?
Wil je op een positieve manier geleid worden in het leven vanuit een bron die niets terugverlangt?

Ben je klaar voor een carrière die je gelukkig maakt? betere relaties en een vervullend, gelukkiger leven?

Geloof je in de positieve kracht van het Universum en het natuurlijke vermogen van deze bron om het leven van mensen te veranderen?

Met Liefde schrijf ik een persoonlijke boodschap “van boven” voor jou!
Na afloop van de sessie krijg je het bericht mee naar huis.

Deze geschreven berichten zijn geladen met hoge kosmische energie en zullen iedere keer dat je ze leest opnieuw voor je gaan werken.

Read the guidance you receive. It can change your life completely…. For the better!

Kosmische Healing

Engelen, Lichtmeesters en Hogere Kosmische frequenties helpen je om de weg vrij te maken naar meer licht in je leven.

Hoe werkt het?
Voor een healing sessie open ik mijn ziel, hart en kanaal voor God, de Engelen, de Hogere Geest van het licht en de wijsheid van de Lichtmeesters. Door mijn gevoel van diepe compassie voor jou ziel, die zoekt en verlangt naar de weg terug naar het licht, ontstaat er voor jou een verbinding met het licht.

Het is door de directe toezending van dit licht en het overgaan van blokkades in dit licht waardoor je healing ervaart. Ik zie het licht, de energievelden van de lichtwezen, in kleuren. Vanuit het licht krijg ik toelichting in beelden en woorden over wat er geblokkeerd is en waarvan je wordt vrijgemaakt. Dat vertaal ik direct naar jou.

(Lang) verborgen blokkades, contracten, verbindingen, karma, vorige levens, dat wat in jouw leven beperkend is en je ziel tegenwerkt, lost op in het volledige licht van de aanwezige Lichtwezens en God.

Je ontvangt:
Precies wat jij nodig hebt, goddelijke energie is intelligent en helpt je op weg naar de beste versie van jezelf.

Onderstaande en meer is mogelijk, echter elke sessie is uniek, ik volg de energie.
Je ontvangt na de sessie een mp3 opname van de healing.
In het licht van krachtige helende goddelijke lichtwezens ontvang je begrip, inzicht, wijsheid, acceptatie, vergeving en genezing.
Beperkende overtuigingen, worden opgeruimd.
Gebieden worden her-opend waar je, je bewustzijn uit had gehaald.
Oude contracten, gehechtheden, karmalijnen en beperkende verbindingen worden geschoond in alle frequenties.
Verloren zielsdelen worden terug gehaald.
Een spirituele ervaring voorbij de grenzen en mindset van je aardse persoonlijkheid.
Verbinding met Goddelijke licht, je wezenlijke zelf.
Onvoorwaardelijke liefde, support en bescherming zijn voor jouw aanwezig.

Dus….

Heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt in werk, relaties of in het leven? heb je niet duidelijk waar dat door komt?
Ben je op zoek naar een manier om te helen van oud trauma?
Ben je toe aan het loslaten van beperkende verbindingen, die verbroken mogen worden tussen jou en een bepaald persoon? Ex, tweelingziel, ouder….
Zoek je een manier om jezelf te healen?
Zou je helemaal vrij willen ademen, leven en genieten zodat je weer vooruit gaat in je leven?

Soul Time

Ik wil niets liever dan jou op weg helpen;
je in de stroom van het leven te laten komen,
je in verbinding met je ziel te brengen,
zodat jij weer vooruit gaat.

Contact met overledenen.

Door mijn werk als medium leerde ik dat onze ziel verder leeft, aan de andere kant van een dun doorschijnend gordijn dat ons scheidt. Ik leerde dat de andere kant van het gordijn echt heel dichtbij is.

 Stel dat de grens tussen het leven op aarde en een leven na dit leven net zo dun en doorschijnend is als een “voile gordijn”? Stel dat de andere kant ook hier is?

Wanneer je bereid bent om te geloven in iets dat groter is dan jijzelf, iets dat je niet kunt bewijzen, uitleggen of volledig kunt begrijpen. Wanneer je bereid bent om te geloven dat je bewustzijn niet eindigt met de dood maar een grotere reis voortzet. Dan kan je misschien ook geloven in een leven na dit leven, in een voor ons onzichtbare wereld. De mogelijkheid overwegen dat er contact mogelijk is met die onzichtbare wereld?

Als medium heb ik aan vele mensen sessies gegeven. Tijdens sessies heb ik hen, wanneer dat zich voor deed en met wederzijdse toestemming, in contact gebracht met hun geliefden die niet meer op aarde waren. Soms melden de overgegane geliefden zich tijdens een sessie onverwachts. Soms omdat degene die de sessie ontvangt graag contact met een overgegane dierbare zoekt. Dat kan om meerdere redenen een diep verlangen zijn. Voor rouwende nabestaanden kan het ook helpend zijn bij de verwerking van hun verdriet.

In alle gevallen laten deze geliefden zielen, die verblijven aan de andere zijde van het “voile gordijn”, aan ons weten:” Ik ben niet weg, ik ben er nog”.

Het is voor mij ook een prachtige ervaring wanneer ik een overgegane ziel, indien nodig, mag begeleiden naar het Licht.

Overgegane geliefden hebben steeds weer een wonderbaarlijke boodschap voor degene die bij mij is. Er ontstaat zo een liefdevolle communicatie tussen de zichtbare en onzichtbare wereld. Contact is echt mogelijk ook na dit leven.

Yoga Healing

Ervaar deze Yoga Healing sessies van binnenuit. De sessies nemen je mee naar de dieper lagen van Zijn. Je observeert, ervaart en ontdekt jezelf in het licht om los te laten en in het licht te zetten wat geblokkeerd is geraakt. In deze sessie combineer ik lichtwerk met de essentie van Yoga. Lichtwerk betekent werken met frequenties. Je systeem verbindt zich met de hogere frequenties van licht in alle lagen van bewustzijn. Het brengt helderheid, inzichten, flexibiliteit (fysiek en mentaal) en een toename van levensenergie.

Yoga Healing wordt 1 op 1 gegeven. Je krijgt na elke sessie een (filmpje) opname van de sessie mee naar huis. 

Een sessie kan bestaan uit;
Gechannelde op jou persoonlijk afgestemde fysieke houdingen.

Ademoefeningen (prana yama).

Door lichtwezens geleide helende meditaties.

Je Yoga beoefening vindt plaats in verbinding met de hogere dimensies en hogere frequenties van het licht. Je energie wordt hier tijdens een eerste sessie op afgestemd. De opvolgende sessies zullen steeds meer ervaringen van licht en verdieping brengen. 

Deze sessies geven je:

Aarding en een diepere verbinding met jezelf en je omgeving.
Helderheid waardoor je effectiever en efficiënter kunt Zijn.

Je creativiteit en verbeeldingskracht worden aangewakkerd.

Je gaat meer “stralen” en maakt makkelijker verbinding met het licht in jezelf.

Doorzien en loslaten van mentale en emotionele patronen die je ervan weerhouden om je volle potentieel te leven en vanuit je innerlijke kracht te Zijn.
Je Zelf Helend vermogen ontwaakt, zodat je zelf de leiding hebt over je energie niveau in het dagelijkse leven.

Yoga Healing is zo veel meer dan het uitvoeren van een serie houdingen. De combinatie van lichtwerk met yoga is uniek.
Wanneer ik zelf yoga beoefen laat ik me volledig leiden door de lichtwezens uit de hogere frequenties en dimensies. Vanuit mijn eigen unieke spirituele ervaringen hiermee is Yoga Healing ontstaan. De yoga oefeningen ( asana’s, prana yama’s en meditaties) zijn gechanneld, zijn uniek en afgestemd op wat jij nodig hebt aan yoga en healing. Om je in je kracht te zetten en te leven vanuit jouw potentieel.

Claudia en Yoga.

Voordat Claudia met haar huidige praktijk Soul Time begon was zij eigenaresse van “Yoga & Pilates Studio Doorn”. Claudia heeft de yoga opleiding gevolgd bij de Saswitha Stichting voor Yoga en Wijsbegeerte met specialisaties in Ayurveda (Indiase gezondheidsleer), adem- en ademtherapie, chakra filosofie en chakra psychologie. Aansluitend heeft Claudia een opleiding gedaan voor Yoga Therapie en een opleiding tot Ayurvedisch Shirodhara Therapeut.

 

Skype sessie

Persoonlijk bericht en hulp van je Spirit Team Incl.MP3 opname

Gedurende deze 45min. sessie heeft Claudia toegang tot jouw spirit team die helpen met healing, reading, automatisch schrift en clearing.

Reserveer hier je persoonlijke skype sessie met Claudia.

Huis Zuivering en Zegening

Jouw huis, jouw THUIS.

Een energetische bron van licht, rust, harmonie en hoge energie.

Heb je het gevoel dat er iets niet klopt in je huis?

Je verplaatst je meubels, foto’s, je hebt verbouwd of geschilderd maar nog steeds voelt het niet als jouw plek?

Waarom is een energetische zuivering van je huis nodig?

Soms hebben de vorige bewoners negatieve emoties achtergelaten. Misschien is er een energie van iemand die is overgegaan achtergebleven. Of misschien is je huis getuige geweest van onrust in je eigen leven zoals echtscheiding, ruzies, verdriet of een overlijden.

Het is meestal een opeenstapeling van negatieve, stagnerende energieën die een woonruimte ongemakkelijk aan laat voelen. Negatieve energie van jezelf, andere bewoners of bezoekers kan zich vastzetten en ophopen in je huis wanneer je het huis niet regelmatig energetisch zuivert.

Wat de reden ook is waarom je jouw huis laat zuiveren van “vastgeplakte”, negatieve energieën jouw trilling en die van je huis zal omhooggaan. Je huis wordt een energetische krachtbron waar jij je oplaadt en je thuis voelt.

Zuiver je huis van negatieve energie, breng puur licht en frisse hoge energie in je persoonlijke leefomgeving.

Wanneer is het raadzaam om je huis te zuiveren en te zegenen.

Als je thuis vaak moe bent en moeilijk in actie komt.

Jij of je kinderen angstig zijn en/of slecht slapen.

Je niet goed in je energie zit als je thuis bent.

Er veel ruzie is, ongelukjes plaats vinden.

Je zware energie voelt.

Je het gevoel hebt dat er “iets” aanwezig is, je voelt je bekeken maar je bent alleen.

Je entiteiten of spirits vermoedt.

Als je huisdieren vaak onrustig zijn.

Wanneer je merkt dat je bepaalde kamers vermijdt.

Wanneer er iemand in het huis is overleden.

Bij de aanschaf van een nieuw huis.

Bij de geboorte van een kindje.

Bij de verkoop van je huis.

Wanneer je je huis wilt voorzien van het hoogste niveau van positieve energie mogelijk. Voor meer levensgeluk, verhoogde energie, rust en harmonie.